Van het kernteam

De Biomassa Alliantie organiseerde op 31 augustus te Arnhem een druk bezochte bijeenkomst ‘Naar een start van Circulair Terreinbeheer’ . Ruim 50 deelnemers van onder meer overheden, bedrijven, natuurorganisaties en kennisinstellingen ontmoetten elkaar en wisselden informatie en ervaringen uit over het omgaan met maaisel als waardevolle grondstof.

Inmiddels hebben we de opmerkingen die tijdens de bijeenkomst zijn gemaakt verwerkt in een nieuwe versie van het Plan van Aanpak van het programma CT. Bovendien heeft het kernteam vragen die in de middag  naar voren kwamen, bij het online aanvragen van ‘einde afvalstatus’, doorgegeven aan de Helpdesk Afvalbeheer, en de antwoorden hierop verspreid naar de deelnemers.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Business cases, Kennisdeling. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s