Kick Off Biomassa Alliantie op 6 november

Samen succes oogsten uitsnedeMaaien, snoeien en kappen levert groenafval op. Dit afval kan een grondstof zijn voor bijvoorbeeld veevoer of biogas. Hoe kunnen organisaties samen succes oogsten door zoveel mogelijk biomassa van goede kwaliteit af te zetten en bij te dragen aan een biobased economy?

Rond de IJssel in Oost-Nederland bestaat een initiatief van tien partijen. Dit zijn terreineigenaren/beheerders, decentrale overheden en kennisinstituten. Zij werken samen als alliantie onder de titel ‘Biomassa als motor voor beheer’. De alliantie beoogt kennisdeling en kennisvermeerdering en het realiseren van concrete business cases. Bijeenkomsten dragen bij aan partnerschap om samen concrete resultaten te boeken.

We starten met een kick off (lees hier de flyer): het ondertekenen van de Letter of Intent op woensdag 6 november bij Natuurderij Keizersrande te Diepenveen. We gaan méér doen dan alleen handtekeningen zetten. Rond de ondertekening zijn workshops waarin we zoeken naar kansrijke projecten. Iedere organisatie neemt medewerkers mee die bepalend zijn voor een kansrijk project. Ook inspirators en potentiële partners zijn van harte welkom. De alliantie staat open voor nieuwe partners: groot en klein.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Biobased economy, Business cases, Kennisdeling, Kennisvermeerdering, Samenwerken, Terreinbeheer, Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s